Koska nukkekotia ei ole vielä hankittu, pitää tätä nukkekotikuumetta lievittää jotenkin ja päädyimme näpertelyyn. Olin ajatellut, että nukkekotimme tulisi sisältämään lähinnä itse tehtyjä tai muiden käsityönä tekemiä esineitä. Me kun emme ole (vielä) kovin innokkaita askartelijoita, ei kotona ollut juurikaan mitään askartelutarvikkeita - joten suuntasimme askaratelukaupan kautta kirpputorille. Sieltä löytyi heti aarre. Jonkun tekemiä pitkiäpitkiä koruja, täynnä helmiä, joista saimme heti vision, että näistähän tehdään noitasisarusten puotiin taikajuomia. Lopputulos tuossa alapuolella. Vielä on hakusessa pari pienempää helmeä korkiksi joillekin pulloille, mutta en malttanut olla kuvaamatta näitä pulloja jo nyt.

nukkis_pullot.jpg

Pulloja oli kyllä todella mukava tehdä, vaikka noista isommista tulikin vähän vinoja...  Tästä kokemuksesta rohkaistuneena päätin tyttäreni nukkumaanmenon jälkeen kokeilla ruusujen tekemistä Riikamarian ohjeella, joka oli mukavan simppeli tämmöiselle tumpelollekin. Tuli niistä ruusuista kait ruusujen näköisiä sitten loppujen lopuksi. Varsilehtiä en saanut tehtyä, kun koko talosta ei löytynyt maalarinteippiä! Onhan tässä onneksi aikaa.

nukkis_ruusut.jpg

Kävin penkomassa autotallia ja vanhoja pahvilaatikoita, jos saisin aikaiseksi jonkunlaisen prototyypin rakennettavasta talosta. Pahasti kyllä luulen, että pahvinleikkuu saa minut jo niin "kypsäksi", että menen ja ostan ihan koottavan valmiiksi mietityn paketin. No, eihän sekään ole huono vaihtoehto. Tulisi ainakin valmista nopeammin, kun minun timpuritaidoillani talo saattaisi olla ikuisuusporjekti.