Pääsin monen mutkan kautta käymään nukkelassa ja totesin, että se on varsin vaarallinen kauppa. Ajattelin piipahtaa "ihan pikaisesti", mutta taisin viipyä siellä lähemmäs puoli tuntia. Mukaan tarttui talon ensimmäinen asukas. Yksi sisaruksista on hienostelija ja tämä tyttö sopii siihen kuvaan mainiosti. Puku kokee ehkä jonkinlaisia muutoksia vielä, mutta tästä on hyvä lähteä liikkeelle. Perinteiseen noitakuvaan tottuneille tarkennuksena, että nämä noidat ovat ehkä enemmän Harry Potter, vanha Englanti, jne. tyylisiä kuin niitä tyypillisiä koukkunokkia. Sellainenkin projekti kiinnostaisi ainakin minua (tyttäreni ei ajatuksesta pitänyt), mutta kun olen vasta aloittelija, niin tästä on helpompi lähteä liikkeelle.

nukkis_ekanukke.jpg

Heräteostoksena nappasin mukaan astiaston nelihenkiselle talonväelle.

nukkis_astiat.jpg

Tässä vaiheessa pitäisi kai vähitellen alkaa tarkemmin ajattelemaan talon tyyliäkin. Kun ajatuksena on tehdä perheestä hieman fantasiahenkinen, hirveän tarkkana ei tarvitse olla, mutta yhtenäinen tyyli olisi silti mukava säilyttää.

Näin Nukkelassa myös ensimmäistä kertaa ihan "livenä" yhden niistä nukketalomalleista, joita olin harkinnut. Voi voi... taitaa rakennushaaveet jäädä sikseen. Talokuume on nousemassa ja lujaa.