Niin. Sain sitten vihdoin kokeiltua Fimon työstämistä. Ensimmäinen satsi omenoita meni pilalle, kun ajatuksissani säädin uunin liian korkealle lämpötilalle. Noh. Onneksi jäljelle jäi kuitenkin nämä. Appelsiineja, lihapullia, perunoita, paistettuja kananmunia ja pari juustopalaa. Juustopalojen kanssa kohtasin saman ongelman kuin myöhemmin uusien omenoiden kanssa. Väri tummui uunissa  huomattavasti siitä, mitä se oli muovattaessa ollut. Arvelen, että se johtuu siitä "läpikuultavasta" massasta, jota käytin molemmissa. Täytyy pitää mielessä ensi kerralla.

902314.jpg

Tätä pinoa katsellessani totesin, että ruokaympyrä ei nyt oikein toteudu. Piti siis vääntää vihreästä vielä muutama kurkku - ja niitä omenoita. En onnistunut leikkaamaan kurkusta ympyrän muotoisia siivuja millään. Appelsiinin kanssa, laitoin appelsiinipötkylän pakkaseen hetkeksi, mutta kurkun kanssa sama niksi ei toimimut. Se oli liian kapea. Minulla ei toisaalta ole sitä virallista apuvälinettä Fimon leikkaamiseen, vaan käytän Fiskarssin askarteluveistä... voisiko olla välineistä kiinni? Tai ehkä pikemminkin tekniikasta... No. Tomaatteja pitää vielä ainakin tehdä, joten harjoittelulle tulee varmasti mahdollisuuksia.

902320.jpg

Kakkujen teko jäi toiseen kertaa, tässä oli puuhaa ja pulmaa ihan tarpeeksi, mutta kivaa puuhaa tuo kieltämättä oli. Pikkkuneidillekin riitti touhuttavaa. Seuraavaksi otan käsittelyyn taikataikinan. Pitäähän näiden asukkien kuitujakin jostain saada ja mikäpä muu olisi parempaa leipäainesta :)