Kuten edellisessä kirjoituksessani mainitsin, menin repimään ainoalta nukeltani hiukset pois. Tarkoituksena oli alunperin poistaa ainoastaan hattu, mutta kun se oli liimattu hiuksiin kiinni - ei jäänyt muita vaihtoehtoja. Samalla lähtivät myös muut vaatteet, sillä nekin oli liimattu nukkeen kiinni ja ne olisivat olleet sellaisinaan liian hienot nukkekotimme asukkaille.

Alla kuva nukesta ennen operaatiota ja siitä nöyryyttävästä kokemuksesta, kun nukke parasta tuli kalju.

926308.jpg

Tämä oli ensimmäinen kerta kun olin tekemisissä nukkehiuksien kanssa ja vaikka minulla olikin hyvät ohjeet, ei operaatio ollut helpoimmasta päästä. Pikemminkin päinvastoin. Hapsuista sähköistä hiusta oli joka puolella ja kaikkein vähiten nuken päässä. Loppujen lopuksi en tehnyt hiuksia lainkaan ohjeen mukaan, vaan siten kuin sain ne parhaiten omasta mielestäni onnistumaan.

926294.jpg

Kun nukke oli valmis, tyttäreni, joka oli mukana tekemässä nukkea, kommentoi heti, että se näyttää ihan minulta. Nuken hiukset todella ovat melko samanlaiset kuin omani, vaikka tarkoitus ei ollut tehdä niistä sellaisia. Hmm... ehkä oli helpointa saada tuttu "malli" onnistumaan ;)