Oli siinä melkoinen urakka, mutta nyt on 15 + 1 pakettia odottamassa postitusta. Vielä pitäisi keksiä mihin piilotan ne lapselta ja kissalta! Tyttö yritti kovasti olla paketoinnissa apuna, mutta kun minä säikähdin jokaista pahvin rapsahdusta (että nyt meni jotain rikki), niin eihän siitä oikein mitään tullut. Opin matkan varrella jälleen pari juttua. Tein nyt yksi työvaihe kerrallaan kaikki ja kun viimeisessa vaiheessa huomasin virheen, jonka olin tehnyt jo aikalailla alkuvaiheessa, niin eipä paljon naurattanut. No. Ei se onneksi mitään vakavaa ollut. Kauneusvirhe, joka omaa silmääni häiritsee, kun kaikista ei tullutkaan ihan identtisiä keskenään :(

975393.jpg

Piti sumentaa tekstit, kun niissä on vihje paketin sisältöön. Aika perinteisellä linjalla varmaan olen. Tein jotain sellaista, mistä olin varma, että se onnistuu. Näette sitten vähän myöhemmin. Otan kaikkien muidenkin lähetyksistä kuvat kunhan saan ne käsiini.

Harmittaa jo etukäteen jos jotain menee rikki. Ei ole tuosta paketointipuolesta kauheasti kokemusta, mutta toivottavasti perille tulee jotain muutakin kuin sekalaista mursketta.