Sain kuin sainkin hieman tapetoitua viikonlopun aikana ja vaneripinomme alkaa näyttää enemmän ja enemmän oikealta nukkedilta. Tekisin  joitakin asioita toisin, jos alkaisin nyt rakentaa taloa. Mm. kerroksia ehkä yksi lisää, vaikka voihan tuohon irtonaisen kellarin rakentaa sitten myöhemmin. Jos jaksaa.

Tyttäreni on projektin tässä vaiheessa saanut toimia ihailevana osapuolena. Tapetin seinään saaminen ilman kupruja oli melkoisen vaativaa puhaa, vaikka tapetointi 1:1 koossa on minulle tuttua!

1091111.jpg

1091126.jpg

Nyt on kasassa runko. Väliseinät ja katto pistetään kiinni ensi viikolla, ehkä etuseinääkin vähän. Haaveilen lattian tekemisestäkin, mutta se täytynee suosilla jättää viimeiselle kerralle. Sirkkeliä tulee ikävä! Yksi mittausvirhe oli päässyt tulemaan, mistä johtuen talo keikkuu hieman tasaisella alustalla. Viisi milliä on iso mitta, kun se on väärässä paikassa. Korjaan, jos jaksan - mutta epäilen, että talo saa olla keikkuvaa sorttia. Ei se nyt niin iso asia ole.

Sähköposti "vaivojen" vuoksi en saanut vielä ikkunoita ja ovia, mutta ne toivottavasti lähtevät tällä viikolla matkaan, jotta voin laittaa nekin paikoilleen. Tai siis _yrittää_ laittaa niitä paikoilleen. Aukkojen koot jännittävät. Menikö oikein vai menikö pieleen. Fiksuna ihmisenä kun menin pistämään tapetitkin jo seinään, vaikkei ole mitään tietoa mahdollisista korjauksista. No. Ikuisuusprojektihan tämä onkin :)