Joulu tuli ja nukkekotikin sai lahjoja. Minulla on onnekseni käsistään käteviä ystäviä ja olin salaa toivonutkin, että nukkekotimme saisi uuden maton tai muuta pientä ihanaa. Vaan kuinka paljon sitten yllätyinkään, kun paketista paljastui kaksi mattoa, kaksi kynttilää jalkoineen ja aivan ihana kidelamppu, joka hohkaa punaista valoa - täydellinen talomme mystiselle ullakolle. Ja kaikki tietysti itse tehtyjä. Ystäväni eivät vaan taida tietää mihin ovat päänsä pistäneet... saavat kohta olla vääntämässä näitä minijuttuja jatkuvasti ;)

1156472.jpg


Lamppu siis ullakolle, tummanvihreät matot todennäköisesti kirjastoon (vai makuuhuoneeseen?) ja kynttilätkin löytänevät paikkansa jommasta kummasta vihertävästä huoneesta. Talokin edistyi joulun alla hieman. Sain tehtyä  kylpyhuoneeseen ikkunan ja makuuhuoneeseen lattian. Vielä on yksi lattia pinnoittamatta ja ullakko täysin kesken. Ei ole edes kattoa romujen suojana, vaikkakin palat on jo sentään sahattu. Kyllä tämä tästä etenee. Hissuksiin :)

Iski kauhea paniikki kun lampun ohjeissa luki, että lamppua voi testata 9V paristolla. Mistä sellaisen nyt keskellä joulua saa?! Tyttäreni onneksi uhrautui ja lupasi, että jos ihan äkkiä vaan koitetaan, voidaan lainata paristoa hänen lelustaan. Siinä me sitten istuimme koko perhe. Toljottamassa punaista kidelamppua tonttulakit päässä. Hih!