Mieheni kanssa puhuimme keikkuvasta nukketalosta ja kun mieheni on luonteeltaan paljon tarkempi, hän hetken mietittyään totesi, että se talo korjataan nyt suoraksi. Tuumasta toimeen. Aamun ensimmäiset tunnit menivät porakone kädessä, mutta talokin suoristui! Tytön kanssa pitää nyt pakkeloida vanhat ruuvin reiät piiloon ulkoseinästä, mutta on se pieni hinta suorasta talosta :)

Jälleen huomasin pari juttua, jotka tekisin nyt toisin. En tapetoidessani ottanut huomioon listoja, joten mm. keittiössä toinen vihreä "viiva" jäi nyt listan alle. Eihän se nyt iso vika ole, mutta harmittaa hieman. Innostuin kokeilemaan ovia ja ikkunoitakin paikoilleen ja totesin, että ikkunat olisi ehkä voinut laittaa hitusen alemmas. Ovathan ne korkeammat kuin meikäläisten tavallisten ihmisten ikkunat, mutta silti. Sentti pari alemmas, niin olisi hyvä. Seuraavaan taloon sitten ;)

1112442.jpg

Talon (vielä nimetön) asukki on touhunnut kovasti pölyhuiskan kanssa ja pitää nyt taukoa. Onneksi ruokakomero on swapin ansiosta täynnä, niin jaksaa kohta taas jatkaa siivousta.