Meillä on kotona nuori poikakissa, joka ei selvästikään pidä nukkisharrastuksestani. Olin tekemässä nukelleni mekkoa ja säilytin alastonta nukkea pöydällä. Eräänä päivänä en enää löytänyt nukkea mistään, ennen kuin parin päivän päästä siivotessani. Kissa oli retuuttanut nuorta naista pitkin taloa ja repinyt siltä yli puolet hiuksista pois päästä. Minä saksin sitten loput. Hiukset oli liimattu muistaakseni Erikeepperillä - mahtavatkohan loput haituvat irrota ihan vedessä liottamalla?

Hiuskadon lisäksi sattui sentään jotain kivaakin. Tein elämäni ensimmäisen puvun nukelle! Malli on ihan omasta päästäni, eikä minkään aikakauden mukainen. Kaavojen mallia katsoin hieman toisista nukkiskaavoista, joita on Dolls House lehdissä. En ole viettänyt paljon aikaa ompelukoneen ääressä, joten niitä tyypillisiä virheitä tuli ja paljon (ompelin hihan kiinni väärät puolet vastakkain ym.), mutta onneksi tässä mittakaavassa asioita on nopea korjata.

Ompeleminen oli yllättävän mukavaa puuhaa. Rentouttavaa jopa. Ja se onnistumisen tunne, vaikka virheitä tuli, eikä lopputuloskaan ollut ihan suunnitelmien mukainen - wau! Taidankin suunnata kangaskauppaan heti ensiviikolla!
1438229.jpg