Nukkekoti etenee hitaasti, mutta varmasti. Kävin Nukkekoti ja Lelu EM liikkeestä lunttaamassa ovien ja ikkunoiden kokoa, kun olisi tarkoituksena tilata heiltä nuo valmiina. Olin ajatellut, että levyjen sahaamisen jälkeen ikkunoiden ja ovien piirtäminen olisi mukavaa touhua, vaan eipäs ollutkaan. Millintarkka mittaaminen kovassa metelissä osoittautui yllättävän haastavaksi puuhaksi ja kaikkineen ikkunoiden ja ovien piirtämiseen vierähti kolmisen tuntia.  No. Nyt on kuitenkin mittaukset tehty, osittain porattu reiätkin paikoilleen sahaamista varten. Ensikertaan on kaksi viikkoa, mutta elättelen toiveita, että saisin talon palaset valmiiksi jouluukuun alussa jolloin kurssi loppuu. Tapetointia ja muuta voin sitten nysvätä omin nokkineni, mutta puutöissä osaavan ihmisen apu on korvaamaton.

Arveluttaa tosin kovasti, että menikö mittaukset oikein. Aion ne vielä tarkistaa joka tapauksessa, mutta sahauksessa tulee varmasti millin parin heittoja, kun tällä naisella ei ole siitä(kään) touhusta kauheasti kokemusta. Kuinkakohan tarkkaa noiden ikkunoiden ja ovien kanssa pelaaminen on? Ulko- ja sisämitoissa oli jonkin verran eroa, mutta mutta...

Pistin swappitavarat postiin. Olen ihan kauhusta kankea, kun ajattelen sitä käsittelyä mihin ne matkalla saattavat joutua. Pudottelua, rutistumista - parempi kuin ei ajattele.